Reštaurácia u Bronďaka - Devínska Nová Ves

Reštaurácia u Bronďaka - Devínska Nová Ves vám ponúka pivá z remeselných pivovarov a jedlo zamerané na tradičnú slovensko-českú kuchyňu. Pracovné dní máme pre vás pripravené čerstvé obedové menu.

Pondelok 17.6.

Polievka: 0,25l Slepačí vývar/Fazulova na kyslo,chlieb
MENU A: 120g Kuracie mexicke sote,ryža 4,50€
MENU B: 120g Vyprážaný syr hranolky tatárska omáčka 4,50€
MENU C: 120g Bravčovy rezen,zemiakovy šalat 4,50€
MENU D: CAESAR šalat s kuracim masom

Utorok18.6.

Polievka 0,25l : slepačí vývar/Paradajkova so syrom
MENU A : 120g Bravčove na znojemsky sposob,tarhoňa 4,50€
MENU B : 120g vyprážaný syr hranolky tatarska omáčka 4,50€
MENU C : Bravčovy rezen,zemiakovy šalat 4,50€
MENU D: CAESAR šalat s kuracim masom

Streda 19.6.

Polievka 0,25l: slepačí vývar/Držkova,chli­eb
MENU A: 120g Kuraci steak,oštiepkova omačka,opekane zemiaky4,50€
MENU B: 120g vyprážaný syr s hranolkami tatarska omáčka 4,50€
MENU C: Bravčovy rezen,zemiakovy šalat 4,50€
MENU D: CAESAR šalat s kuracim masom

Štvrtok 20.6.

POLIEVKA: 0,25l slepačí vývar/Jarna zeleninova s haluškami
MENU A: 120g Bravčove soté v zemiakovej placke 4,50€
MENU B: 120g Vyprážaný syr s hranolkami,domáca tatárka 4,50€
MENU C: 120g Bravčovy rezen,zemiakovy šalat 4,50€
MENU D: CAESAR šalat s kuracim masom

Piatok 21.6.

POLIEVKA: 0,25l slepačí vývar/Karfiolovy krém,krutony
MENU A: 120g Hovadzie na červenom vine s hubami,domace halušky4,50€
MENU B: 120g Vyprážaný syr s hranolkami,domáca tatárka 4,50€
MENU C: Bravčovy rezen,zemiakovy šalat 4,50€
MENU D: CAESAR šalat s kuracim masom